Armani Parfym Nyheter

Orientalisk, blommig, läder, kryddig eller citrus? Inte nog med att parfymvärlden är en djungel utan nyheter kommer också titt som tätt. Men känn dig inte vilsen – här hittar ni all läsvärd information om de absolut senaste inom Armani parfym nyheter. Ni får dels veta information om doften och dess doftnoter, och dels även tips om vart du hittar Armani parfym till försäljning till absolut bästa pris.Läs mer här

Läs mer här

Läs mer här

ARMANI PARFYM NYHETER 2020 – Armanis parfymfamilj väntar tillskott 

Våren är här och det bästa är alla fina doftnyheter som kommer, och en fågel har viskat i våra öron att Armani kommer att släppa ett flertal! Bästsäljande dofterna In love with you, Stronger with you, Si Passione och Acqua di Gìo ska utökas och bli fler ryktas det om! Vi vet detta:

ARMANI PARFYM NYHETER - In love with you

In love with you nyhet – frisk, förförisk och sensuell damdoft

Den nya doften är en hyllning till livet och till gemenskapen, med noter av bland annat körsbär men också vit mysk. Doften blir en oemotståndlig duo med stark karaktär tillsammans med Stronger with you’s kommande lillebror.

“Lev i nuet, det är då du är som lyckligast” – Giorgio Armani

ARMANI PARFYM NYHETER - Stronger with you

Stronger with you nyhet – förföriskt tillskott med friska noter av bl.a lime, salvia och lavendel.

Flaskans form är skapad runt rena linjer och tydliga former för att påminna om manliga axlar. Doften fångar det förföriska i att leva i nuet, nyfikenhet och elegant friskhet.

ARMANI PARFYM NYHETER - Si Passione

Si Passione nyhet – blommigt tillskott med noter av bl.a. jasmin

Jasmin är en av de mest passionerade blommorna enligt Armani själv. Parfymen hyllar kontrasten mellan det lätta blommiga, och en intensiv passion. Här har vi verkligen en av flera spännande Armani parfym nyheter!

“Rött är en symbol för vitalitet och passion. Rött sprider positiv energi” – Giorgio Armani

Acqua di Gìo nyhet – Den marina intensiteten i havets djup

Godingen som vi väntar nyfiket på! Doften är inte bara fräsch och elegant utan innehåller grön mandarin från Brasiliens varma breddgrader. Förutom det innehåller den även noter av bl.a. bergamott, aromatisk essens, lavendel och cypressträ. Låter som att den kommer klättra högt på listorna för bästa manliga doft 2020. Eller vad tror du?

Vi kommer vara först med nyheterna!

Utan att säga för mycket kan vi avslöja att de kommer att finnas till försäljning under tidig vår 2020, så håll både ögon och öron öppna på armaniparfym.se för att se det absolut senaste från Armani!