Armani Parfym Nyheter

Orientalisk, blommig, läder, kryddig eller citrus? Inte nog med att parfymvärlden är en djungel utan nyheter kommer också titt som tätt. Men känn dig inte vilsen – här hittar ni all läsvärd information om de absolut senaste inom Armani parfym nyheter. Ni får dels veta information om doften och dess doftnoter, och dels även tips om vart du hittar Armani parfym till försäljning till absolut bästa pris.Läs mer här

Läs mer här

Läs mer här

ARMANI PARFYM NYHETER – Armanis parfymfamilj har fått tillskott 

Armani fortsätter att leverera framtida klassiker. De senaste doftnyheterna har redan fångat ett flertal hjärtan. Årets nyheter är de bästsäljande dofterna My Way, Stronger with you, Si Intense, Code eau de parfum och Terra di Gioia.

My Way – I AM WHAT I LIVE

My Way är doften av upptäckter och anknytning för en öppensinnad, nyfiken och genuin kvinna redo för nya perspektiv och möten med människor världen över. Denna feminina doft är sammansatt av hållbart framtagna ingredienser. Italiensk bergamott möter egyptisk apelsinblomma i en sprudlande öppning av doften. Hjärtat utgörs av en klar, ljus blombukett av tuberos och jasmin från Indien. Doften rundas sedan av i noter av livfullt cederträ från Virginia tillsammans med sensuell vanilj från Madagaskar och vit mysk. Flaskans kork i blått och guld är en metafor för världen. Blå är universalfärgen som förenar oss alla. Den omslutande guldringen med Giorgio Armani-signaturen ingraverad, är en symbol för en unik väg som förgylls av mötena med andra människor på resans gång. Den exklusiva parfymen är påfyllningsbar. En talisman som kapslar in betydelsefulla möten.

”Lev i nuet, det är då du är som lyckligast” – Giorgio Armani

Stronger with you absolutely – En förfinad maskulin doft med ett beroendeframkallande romackord.

En överdådig och intensiv parfym. Den innehåller hållbart odlad lavendel från Frankrike och har förstärkts med oemotståndliga och fruktigt saftiga bär som lyfter doften ytterligare.

Si Intense – Tuff, feminin och fri.

En oemotståndligt modern kvinnlighet som i den här nya intensiva doften får en sofistikerad och förförisk twist. Den här feminina parfymens signatur är saftig svartvinbärsnektar som utvecklar sig i doftens hjärta. Sammetslen och fyllig davana blandas med den sött väldoftande Isparta-rosen som skördas i Isparta i Turkiet, känd som ”rosornas stad”. Tillsammans skapar de här två doftnoterna en intensiv effekt.

”För att skapa något exceptionellt måste inställningen obevekligt fokuseras på minsta detalj” – Giorgio Armani

Code eau de parfum – doft av oemotståndligt sensuell hud.

Nya Armani Code Eau de Parfum är oriental woody och förenar känslan av en intensiv men avslappnad förförelse. Varje unik doftfacett av Armani Code förstärks av nya Armani Code Eau de Parfum som har en elegant men intensiv sensualitet. Citruskrispiga och aromatiska mellannoter i Armani Code Eau de Parfum berikas med citron och lavandin som bildar en fräsch, precis och färgstark doftbukett. En ny sensorisk doftupplevelse utvecklar sig i basnoten där kraftfull tonkaböna, vanilj, cederträ och mocka skapar en kraftfull mystik som bildar en sensuell symfoni.

Terra di Gioia – En hyllning till det varma, sensuella och omfamnande Medelhavet.

Godingen inleds med ett sprudlande, milt päronackord som smälter samman med fräscha citrusnoter. Hjärtat utgörs av fruktiga, sammetslena noter av jasmin grandiflorum från Indien som är framtagen exklusivt för Armani. Basnoter av mysk och ambraträ skapar ett mjukt och omslutande doftspår.

Vi kommer att fortsätta vara först med nyheterna!

Håll både ögon och öron öppna på armaniparfym.se för att se det absolut senaste från Armani!