Parfymer för honom

Emporio Armani parfym herr

Är du sugen på en armani doft för herrar? Nedan ser ni topp 5 Armani parfym herr!

Ute efter en damdoft? Du har väl inte missat vår Armani parfym dam topplista?

1. GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO EDT

Acqua Di Gio Pour Homme är en ren och frisk doft av citrus, trä och marina noter. Doften är inspirerad från solen, havet, jorden och vinden. En riktig klassiker som är svår att inte älska! 

Acqua Di Gio Pour Homme

2. GIORGIO ARMANI CODE EDT

Denna herrdoft är väldoftande av citron, läder, tobak och mycket mer för en orientaliskt kryddig doft. Denna parfym vann Fifa Award Fragnance Of The Year Men’s Luxe 2006.

GIORGIO ARMANI CODE EDT

3. GIORGIO ARMANI STRONGER WITH YOU EDT

Denna underbara herrdoft från Giorgio Armani är elegant, kryddig, maskulin och sensuell. Passar den maskulina personen med stil.

GIORGIO ARMANI STRONGER WITH YOU EDT

4. GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO PROFUMO EDP

Acqua di Gio Profumo EdP är en intensiv och maskulin doft med träiga och aromatiska noter som är inspirerad från havet. Armani förespråkar stil, lyx och oförglömliga minnen och det är vad Acqua Di Gio Profumo förmedlar. Doftens härliga noter skapar tillsammans en sensuell och oemotståndlig doft som får dig och hela din omgivning att stanna upp! 

GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO PROFUMO EDP

5. GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO ABSOLU EDP

Denna nya doft betonar essensen av vatten och dess fundamentala roll i naturen. Det är så här världen ser ut genom Giorgio Armanis ögon, där föreningen mellan vatten och trä tar oss med på en resa in i en tidlös maskulinitet som omfamnar en djupare övergripande medvetenhet. 

GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO ABSOLU EDP