Kontakta oss

Hej och välkommen!

Tack för att du vill veta mer, här kan du kontakta oss men du hittar också Kontaktuppgifter Giorgio Armani. Här finns ett formulär du kan fylla i och skicka ett mejl till oss så svarar vi så fort vi kan. Du har väl inte missat vår sida FAQ – Vanliga frågor om Armani? Där har vi samlat ihop de mest ställda frågorna för att du snabbt ska kunna hitta svar på det du söker.

Kontakta oss

Kontaktuppgifter Giorgio Armani

Här hittar du olika sätt att kontakta Armani på. Är det något fel på en produkt du köpt rekommenderar vi dig att i första hand kontakta den auktoriserade återförsäljare du köpt produkten på. Vi har samlat en lista på alla auktoriserade återförsäljare i Sverige för att underlätta för dig.

Auktoriserade återförsäljare

När man handlar online kan det vara svårt att veta vilka sidor som är pålitliga att handla från. Auktoriserade återförsäljare köper sitt sortiment direkt från utsprungsleverantören, och kan på så vis garantera att varan som levereras till dig är äkta. För att veta med säkerhet om en sida är auktoriserad, kan du alltid kontakta respektive varumärke och få information om vilka som är auktoriserade återförsäljare.

L’oréal Luxe, en del av L’oréal group är distributör för Armani i Sverige. Här kan du kontakta L’oréal group.

Här hittar du kontaktuppgifter till Giorgio Armani Customer Care.