Parfymer för henne

Armani parfym dam topplista

Till en början är det inte lätt att hitta i parfymdjungeln och med anledning av detta har vi samlat årets Armani parfym dam topplista! Till sist är ett tips att läsa om Armani damparfym nyheter, så att du inte missar de fantastiska dofterna.

Är du ute efter en herrparfym? Var inte orolig! Precis som vi har Armani parfym dam topplista har vi dessutom en topplista för Armani parfym herr.

1. GIORGIO ARMANI SI EDP 50ml

Denna underbara damdoft från Giorgio Armani är romantisk, energisk, ungdomlig och fräsch! Personen som bär denna utstrålar självständighet, lycka, lätthet och livsglädje! Doften har en perfekt kombination av fruktighet och blommiga noter. Toppnoter: Mandarin, päron, svart vinbär, neroli och bergamott. Hjärtnoter: Ros, mango, jasmin, jordgubbe och devilwood. Basnoter: Träiga noter, bärnsten, vanilj, mysk och patchouli.

Nr 1 Armani parfym dam topplista, Armani Si EdP

2. GIORGIO ARMANI EMPORIO SHE EDP 50ml

Giorgio Armani Emporio She är en orientalisk och frisk doft från vaniljblommande mysk. Lämnar ett fantastiskt intryck som du och din omgivning kommer att älska!

Nr 2 Armani parfym dam topplista, Armani Emporio She EdP

3. GIORGIO ARMANI CODE WOMEN EDP 75 ml

Denna fräscha doft har fantastiska noter från sprudlande apelsiner samt varma och kryddiga tränoter från sandelträ. Öppnar upp noterna med liljekonvalj och fantastiska apelsiner som sedan övergår i ett hjärta av ingefära, jasmin och apelsinblomma. Avslutar med en söt och träig bas av sandelträ, vanilj och underbar honung.

Nr 3 Armani parfym dam topplista, Armani Code Women EdP

4. GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIOIA EDP 100 ml

En fantastisk doft från Giorgio Armani som är inspirerad från hans besök till västindien och Italiens öar. Har en frisk och blommig doft med en underbar friskhet från krossad mynta. Den perfekta senseulla och feminina parfymen som utstrålar styrka och självförtroende. Toppnoter: Citron & Mynta. Hjärtnoter: Jasmin, Rosépeppar & Pion. Basnoter: Cederträ & Socker.

Nr 4 Armani parfym dam topplista, Armani Acqua di Gioia EdP
Doften tillhör familjen Acqua di Gioia, där den erbjuds som EdP och EdT.

5. GIORGIO ARMANI SI INTENSE EDP 100ml

Si Intense är en mer intensivare tolkning av orginalet Si EdP. Doften är otroligt elegant, djup och blomstrande. Är den ultimata doften för den moderna kvinnan med stark och självsäker utstrålning! Toppnoter: Svartavinbär, Mandarin & Bergamott. Hjärtnoter: Ros & Jasmin. Basnoter: Vanilj, Trä & Patchouli.

Nr 5 Armani parfym dam topplista, Armani Si Intense EdP
Doften tillhör familjen Si, tillsammans med Si EdP & EdT, Si Passione, Si Fiori och Si le parfum.