Parfymer för henne

Armani parfym dam

Är du sugen på en Giorgio Armani parfym men hittar inte rätt i parfymdjungeln? Nedan ser ni topplistan över Armaniparfymer för damer!

1. GIORGIO ARMANI SI EDP 50ml

Denna underbara damdoft från Giorgio Armani är romantisk, energisk, ungdomlig och fräsch! Personen som bär denna utstrålar självständighet, lycka, lätthet och livsglädje! Doften har en perfekt kombination av fruktighet och blommiga noter. Toppnoter: Mandarin, päron, svart vinbär, neroli och bergamott. Hjärtnoter: Ros, mango, jasmin, jordgubbe och devilwood. Basnoter: Träiga noter, bärnsten, vanilj, mysk och patchouli.

Doften Giorgio Armani Si EdP
Doften tillhör familjen Si, tillsammans med Si intense, Si Passione, Si Fiori och Si le parfum.

2. GIORGIO ARMANI EMPORIO SHE EDP 50ml

Giorgio Armani Emporio She är en orientalisk och frisk doft från vaniljblommande mysk. Lämnar ett fantastiskt intryck som du och din omgivning kommer att älska!

Doften Giorgio Armani Emporio She EdP
Doften tillhör familjen Emporio, tillsammans med Emporio He EdT.

3. GIORGIO ARMANI CODE WOMEN EDP 75 ml

Denna fräscha doft har fantastiska noter från sprudlande apelsiner samt varma och kryddiga tränoter från sandelträ. Öppnar upp noterna med liljekonvalj och fantastiska apelsiner som sedan övergår i ett hjärta av ingefära, jasmin och apelsinblomma. Avslutar med en söt och träig bas av sandelträ, vanilj och underbar honung.

Doften Giorgio Armani Code For Women EdP
Doften tillhör familjen Code, tillsammans med bland annat Code Turquoise, Code for men, Code Profumo och Code Colonia.

4. GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIOIA EDP 100 ml

En fantastisk doft från Giorgio Armani som är inspirerad från hans besök till västindien och Italiens öar. Har en frisk och blommig doft med en underbar friskhet från krossad mynta. Den perfekta senseulla och feminina parfymen som utstrålar styrka och självförtroende. Toppnoter: Citron & Mynta. Hjärtnoter: Jasmin, Rosépeppar & Pion. Basnoter: Cederträ & Socker.

Doften Giorgio Armani Acqua di Gioia EdP
Doften tillhör familjen Acqua di Gioia, där den erbjuds som EdP och EdT.

5. GIORGIO ARMANI SI INTENSE EDP 100ml

Si Intense är en mer intensivare tolkning av orginalet Si EdP. Doften är otroligt elegant, djup och blomstrande. Är den ultimata doften för den moderna kvinnan med stark och självsäker utstrålning! Toppnoter: Svartavinbär, Mandarin & Bergamott. Hjärtnoter: Ros & Jasmin. Basnoter: Vanilj, Trä & Patchouli.

Doften Giorgio Armani Si Intense EdP
Doften tillhör familjen Si, tillsammans med Si EdP & EdT, Si Passione, Si Fiori och Si le parfum.