EMPORIO ARMANI – Together Stronger

EMPORIO ARMANI – Together Stronger

Emporio Armani You

Emporio Armani You – Tillsammans är vi ostoppbara. Vårens storsatsning från Armani 2017 – en kraftfull doftduo för honom och för henne. Tillsammans blir de en sann symbol för kärleken! Stronger With You är doften för honom. Den är maskulin och sensuell. Bär du denna utstrålar du en självsäker elegans och en magnetism som säger att vem som helst blir starkare med dig. Because it’s you är feminin och kompletterar Stronger With You perfekt. En lätt doft med berusande noter av varm vanilj, sensuell mysk och saftiga hallon.

Under 2019 har det kommit två nya tillskott till denna fantastiska serie – Stronger with you intensely och In love with you. Emporio Armani Stronger with you intensely är en orientaliskt träig doft. Den berättar en historia om ung nyförälskelse. Toppnoterna består av kryddor och viol. Hjärtat öppnar upp i lavendel, söt kola, karamell och kanel. Basen består av mocka, vanilj och amber.

Emporio Armani In love with you är en ny version av originalet Because it’s you. Föreställ dig doften av att vara förälskad, spänningen och adrenalinet. Noterna består av mogna, svarta körsbär, feminin jasmin som tillsammans med patchouli och vanilj skapar en helt otrolig doft. Den beskrivs som passionerad och mild, ömtålig och stark på samma gång.

Intresserad av de mest säljande Armani dofterna? Kika då in vår Armani parfym topplista för henne eller Armani parfym topplista för honom.