Auktoriserade återförsäljare

Lyko har sitt ursprung inom hårvård och grundades av Stefan Lyko 2003. Till en början består Lyko.se av ungefär 80 hårprodukter som finns på Stefans hårsalong Hår & Skägg. Idag driver Lyko webbplatserna Lyko.se, Lyko.fi och Lyko.no, och har runt 40 butiker med tillhörande salonger. De har nästan 500 anställda. De har som vision att vara ett självklart val för hårvård – och skönhetsprodukter.

Eleven är liksom Lyko en av de äldsta skönhetsbutikerna på nätet i Sverige. De erbjuder exklusiva varumärken och ett brett sortiment av hårvårds – och skönhetsprodukter, och har butiker i Sverige, Finland och Norge.

Åhlens är ett familjeföretag som grundades redan 1899. Idag har företaget 57 varuhus och driver sin e-handel via åhlens.se. Förutom kläder och heminredning erbjuder Åhlens ett brett sortiment inom hårvård och skönhet.

Harmoniq erbjuder ett brett produktsortiment inom doft, make-up, hudvård, hårvård, nagelvård samt behandlingar på deras salonger. På Harmoniq.se hittar du en mängd olika produkter från varumärken som bland annat YSL, Milani, Olaplex, Hairtalk. Deras vision är ett erbjuda allt inom hårvård och skönhet till svårslagna priser.

Kicks har 250 butiker runt om i Sverige, Finland och Norge och driver sin e-handel på kicks.se. Företaget startades 1991, och deras affärsidé är att erbjuda kunskap om och kärlek till alla skönhetsintresserade kvinnor och män.

Bangerhead grundades 2008 och har efter tid flyttat sitt fokus från hårvård till allt från hårvård till makeup, hudvård och doft. De vill erbjuda ett brett sortiment och låta kunderna inspireras av nyheter.